Hvem er vi?

For os er det vigtigt at lytte, og komme med gode råd, så vi sammen kan skabe noget magisk.

Når du træder ind ad døren, vil du blive mødt af ro, smil, varme og følelsen af en helhedsoplevelse, der matcher dine behov.

Vi er perfektionister, og kvalitet betyder alt.

Vi har mange kurser bag os i både indland og udland, og vi bestræber os altid på at være opdateret med de nyeste trends indenfor klippe- og farveteknikker.

Vi kreerer alle former for styling og opsætninger til bryllupper, konfirmationer eller andre festlige lejligheder og kan altid kontaktes via mail og telefon, men du er også hjertelig velkommen til at kigge forbi i salonen, så kan vi altid tage en snak om, hvad der passer netop til dig.

Vores team

Mila Loguercio

Ejer af Guapas

“Med 20 års erfaring er jeg kvalitetsbevidst & har flere kurser i udlandet bag mig. Mit speciale er teknikker som balayage, babylightst og en farve faglighed til en hver kritisk behandling. Derudover holder jeg mig opdateret på alle nye klippe teknikker.”

Emma

Junior stylist

Emma er den helt rigtige at vælge til dine bryn og vipper.

Anna

Assistent

Anna har mange års erfaring og efter 10 år med sin egen forretning på Vesterbro, søger hun nye udfordringer.

Anna er kreativ, lyttende og super dygtig farve teknisk.

Penelope

Junior Stylist

Penelope brænder for hår, og bestræber sig for at bringe smil og glæde ved at yde den absolut bedste service og hjælp i salonen.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram, Facebook og TikTok: