Kurbehandlinger

Se vores priser for kurbehandlinger her. Book online eller ring til os.

Kurbehandlinger giver dit hår styrke og sundhed

Går du med drømmen om at give dit hår nyt og forfrisket liv? Så kan en kurbehandling måske være en mulighed. Her hos Guapas tilbyder vi en lang række af forskellige kurbehandlinger, med hver deres forskellige karakteristika. Dyk gerne ned i vores billede serie og find inspiration til din næste kurbehandling.

Ved vores kurbehandlinger har vi nogle premium brands som vi benytter os af. Herunder bruger vi Kérastase, som er et fransk high-end premium brand, som giver dit hår et fantastisk nyt glimt. Denne kurbehandling giver dit hår fugt og næring samtidig med at den er rig på næringsstoffer som beskytter dit hår mod udtørring, samt giver dit hår masser af glans og blødhed.

Ydermere tilbyder vi permanente krøller og en håndfuld kurbehandlinger relateret til dette. Permanente krøller får du ved en behandling på 2-3 timer, alt efter hvor langt dit hår er og hvor krøllet du ønsker det. Vores kurbehandling vedrørende krøller, sker med hjælp fra varme eller kemikalier. Permanentvæsken ændrer fibrene i håret, så de bliver tilbøjelige til at krølle.

Du kan med fordel kontakte vores personale og få en snak med en af vores frisører, hvis du ønsker en kurbehandling. Vores personale kan rådgive og informere dig om vores forskellige behandlinger. Du kan kontakte os via telefon, over mail eller ved at booke online.

Priser for kurbehandlinger

  • Hårkur Deluxe m. klip 249 kr.
  • Deluxe Hårkur solo 289 kr.
  • Kerastase Hårkur 220 kr.

    Tillæg ved farvebehandling

  • Olaplex Hårkur 220 kr.
  • Smartbond Kur 399 kr.
  • Permanent u. klip 799 kr.
  • Udtræk af krøl 799 kr.

Afbudspolitik

Af respekt for mine kunder samt arbejde beder jeg dig venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start, så vi har mulighed for at booke en ny kunde.

Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb af behandlingen.

Ved afbud senere end 3 timer før behandlingen, betales der 50% af behandlingen. Dette gælder for alle behandlinger.

Afbud skal meddeles via telefon, og ikke via sms eller mail.

Ved forsinkelse

Hvis du kommer for sent, men behandlingen stadig kan nås indenfor den bestilte tid, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at fuldføre behandlingen.

Hvis vi ikke kan nå at fuldføre behandlingen betales der 100 % af behandlingens oprindelige pris.