Farvebehandlinger til kvinder

Se vores priser for farvebehandlinger til kvinder her. Book online eller ring til os.

Hårfarve - Giv dit hår nyt liv med farve

Er du blevet træt af den samme hårfarve som du har haft de seneste par år, og går med drømmen om at prøve noget nyt? Så er en mulig hårfarvning eller farvebehandling måske noget for dig. 

Her hos Guapas specialiserer vi os indenfor en lang række hårfarvning og farvebehandling til kvinder og mænd, og har speciale i farveteori.

Læs mere om vores forskellige farvebehandlinger og hårfarvninger herunder, og tilgå vores prisliste og billeder nederst på siden.

Priser for farvebehandlinger til kvinder

 • Balayage m. toning Fra 1999 kr.
 • Babylights u. klip Fra 1399 kr.
 • Babylights m. klip Fra 1958 kr.
 • Striber kort hår u. klip Fra 999 kr.
 • Striber kort hår m. klip Fra 1558 kr.
 • Striber langt hår Fra 1558 kr.

  Top reparation og med klip

 • Striber langt hår Fra 1349 kr.

  Hele håret, uden klip

 • Striber langt hår Fra 1808 kr.

  Hele håret, med klip

 • Bund farve u. klip Fra 599 kr.
 • Bund farve m. klip Fra 1158 kr.

Balayage - En Smuk & Naturlig Farvemetode

Her hos Guapas specialiserer vi os i mange hårfarvninger, herunder balayage. Balayage er en teknik inden for hårfarvning, der giver en naturlig og sundere look end traditionelle strejfteknikker. Det er en frihåndsteknik, hvor frisøren anvender bløde penselstrøg til at påføre farve direkte på håret, i stedet for at dække det fulde hår med en ensartet farve. Balayage giver en gradvis overgang mellem farverne, der ser mere naturligt ud, og kan hjælpe med at give illusionen af volumen og dybde til håret.

Denne unikke teknik skaber vidunderlige resultater for dit hår, og giver dig naturligt, solkysset og beachy hår. Vores frisører har lært at mestre denne type hårfarvning, og du er altså i sikre hænder hos vores kompetente frisører. Balayage er for dig som er bekymret for at få decideret striber efter en tur hos frisøren. Denne teknik er en sikker måde hvorpå du kan undgå den hårde kontrast mellem farverne.

Balayage har i de seneste år fået stor interesse fra rigtig mange, og denne trend bliver ved med at være frembrusende. Se billederne her på siden, for inspiration til din næste hårfarvning.

Hvis du går med drømmen om at få lavet hårfarvning i form af balayage, så ring til os og få booket en tid – vi lover dig for du ikke vil fortryde det!

Babylights - Få naturlige striber i håret

Går du med drømmen om at få lagt nogle babylights i dit hår? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Guapas har vi nemlig meget erfaring indenfor denne type hårfarvning. Vores frisører har i årrækker leveret flotte resultater til vores kunder i form af babylights i håret.

Babylights er ultrafine og raffinerede highlights, der er jævnt fordelt ud over hele håret. Det der adskiller babylights fra highlights er mængden af hår i hver folie, samt antallet af folier som bliver brugt. Babylights er en type hårfarvning, hvor man anvender fine og jævnt fordelt highlights. De er kendetegnet ved at man bruger mere folie og lægger det tæt sammen, hvilket giver et naturligt og flerdimensionelt look i håret. Babylights er en populær metode til at opnå en opfriskning af ens hårfarve og kan give et unikt og lækkert resultat.

Da babylights ikke holder for evigt, skal denne behandling have en genopfriskning i ny og næ. Her anbefaler vi at genopfriskningen finder sted hver tredje måned. Dog er dette forskelligt fra kunde til kunde, og kommer an på den enkelte kundes behov. Nogle venter fx 6-12 måneder med at få det genopfrisket.

Du kan med fordel blive inspireret til at få lavet babylights, ved at se vores flotte resultater, som vores kunder har været utrolig tilfredse med, her på siden.

Kundeanmeldelser

★★★★★

Striber i håret

Har du været træt af dit hår i noget tid? Og vil du gerne piffe det lidt op og prøve noget nyt? Så er striber i håret måske en mulighed for dig. Striber i håret giver dig flotte kontraster, og er derfor en perfekt måde at genopfriske dit udseende på.
Striber i håret er en populær frisure, der kan opfriske dit udseende og give kontrast til dit hår. 

Der er mange teknikker, du kan bruge, herunder professionelle farvninger eller hjemmelavet blandinger med ingredienser som citron og honning. Det er vigtigt at overveje din naturlige hårfarve og tekstur, når du vælger den bedste teknik til at opnå de ønskede striber. Går du med en bestemt ide til striber i håret, så kom hellere end gerne ind i en af vores saloner så vi kan snakke om dit næste hårfarvnings projekt.

Vi har igennem tiden tilegnet os mange erfaringer og teknikker. 
Kontakt os gerne for en konsultation om hvad der vil være den rette behandling for netop dig.

Afbudspolitik

Af respekt for mine kunder samt arbejde beder jeg dig venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start, så vi har mulighed for at booke en ny kunde.

Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb af behandlingen.

Ved afbud senere end 3 timer før behandlingen, betales der 50% af behandlingen. Dette gælder for alle behandlinger.

Afbud skal meddeles via telefon, og ikke via sms eller mail.

Ved forsinkelse

Hvis du kommer for sent, men behandlingen stadig kan nås indenfor den bestilte tid, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at fuldføre behandlingen.

Hvis vi ikke kan nå at fuldføre behandlingen betales der 100 % af behandlingens oprindelige pris.